Roetfilters & katalysator

Wij reinigen uw roetfilters en katalysatoren, dit is voornamelijk nodig al u minder met de auto rondrijdt of enkel de auto gebruikt voor korte afstanden. Hierdoor is het mogelijk dat er vele kleine, schadelijke stoffen ophopen in de partikelfilter. Wanneer je veel korte afstanden aflegt, reinigt de filter zich onvoldoende met een slechtere doorstroming als gevolg. Dit kan problemen veroorzaken tijdens het rijden. Wij bieden hier een oplossing voor:

Minder kosten

Door de techniek die wij hanteren, blijft de originele partikelfilter behouden, hierdoor moet er geen nieuwe aangekocht worden en worden de kosten onderdrukt.

Unieke methode

De reinigingsmethode die gebruikt wordt is vrij uniek in de ruime omgeving van onze winkel. Geheel onschadelijk en zeer efficiënt.

Wat gebeurt er bij het reinigen?

Door deze methode te hanteren kunnen we nakijken of de reiniging effectief goed gelukt is. Zo garanderen we een nieuwwaarde van 98%.

Christoph Soetewey


Erik Moyens


Domien Van Rompaey


Lieve Minne


"Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel 👌"
"Specialist op gebied van auto."
"Steeds behulpzaam, vriendelijke bediening!"
"Zeer behulpzaam en vriendelijke bediening!"

Neem contact op

Contacteer ons om te horen of je roetfilter of katalysator wel eens een reiniging kan gebruiken, zodat grotere schade vermeden kan worden.