Diagnose auto

Wie bieden op het moment twee hoofdzakelijke diagnoses voor een auto aan, de OBD diagnose en de scoop meting. De hedendaagse auto heeft meer elektronica dan een woning. Dit komt door het milieu en ook het comfort voor de inzittende. Al deze elektronica is vrij betrouwbaar, maar omdat er zoveel inzit zal er toch af en toe iets fout gaan. Maar om diagnose te stellen is dit zeer complex en vereist modern uitleesapparatuur, maar ook geschoolde ervaren mensen.

Vakkundige kennis met de nieuwste apparatuur

Wij hebben modern up-to-date uitleesapparatuur van merken zoals Bosche, Delphi, VAG.com en Autologic. En niet te vergeten, geschoold ervaren personeel, want zeg nu zelf wat is een goede racewagen, zonder goede racepiloot.

Snelle en correcte diagnose

Door tewerk te gaan met deze kennis en apparatuur is het makkelijker doelgericht te zoeken naar problemen wat resulteert in een snelle en correcte diagnose.

Wat gebeurt er bij een OBD Diagnose?

Deze diagnose gebeurt via het netwerksysteem van uw voertuig om diepgaande problemen op te sporen via de OBD stekker. Dit voor zowel benzine, diesel, hybride en elektrische voertuigen.

Eddy Vercammen


Lieve Minne


Christoph Soetewey


Rudy Janssens


"Hier kan je alle autoonderdelen kopen."
"Zeer behulpzaam en vriendelijke bediening!"
"Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel 👌"
"Zeer vriendelijke mensen ik ben direct en snel geholpen."

Wat gebeurt er bij een Scoop Meting?

Metingen via onze GMTO 4-kanaalsscoop staan ons toe zeer complexe problemen op te sporen en nauwkeurige metingen uit te voeren op meerdere componenten tegelijkertijd waardoor een zeer precieze diagnose van het probleem kan opgesteld worden.

Neem contact op

Heeft uw auto eens nood om uitgelezen te worden, zodat electronische problemen opgespoord kunnen worden, neem dan zeker eens contact op met ons! Wij geven u graag verdere uitleg bij eventuele vragen rondom deze service.