Since 1988

Opgericht door Dirk Philibert, en vroeger beter gekend in de streek als auto-elektriciteit. Een klein bedrijfje dat ooit begon met één persoon die starters en alternatoren maakte in de garage van zijn ouders.

Stilletjes aan door hard te werken en voldoende vraag groeide het bedrijf verder uit. Drie jaar hierna begonnen de uitbreidingen dankzij de nodige mond-aan-mond reclame, met het verkopen van auto-onderdelen en herstellen van cilinderkoppen. Dit alles was enkel mogelijk door de inzet en hulp van zijn ouders.

 

In 2006 verhuisde de zaak naar een andere locatie. De garage achter het ouderlijke huis maakte plaats voor een nieuwe grotere locatie in Lier die nodig was om de trouwe klanten een goede en meer uitgebreide service te kunnen bieden. Door de extra plaats kon de hersteldienst verder uitbreiden. Voor de toekomst streven wij naar een winkel, die meegaat met de evolutie van zijn branche en verwachten wij nog vele uitbreidingen.

Familie bedrijf

Dirk is de oprichter van het bedrijf en had veel steun van zijn ouders in de begin jaren. Opvolging is ook verzekerd nu zijn zoon, Jules, bij in de zaak staat. Hierdoor blijft het bedrijf persoonlijker dan grotere bedrijven en zullen we er ook alles aan doen om jullie een goed gevoel te geven bij ons.

Wij zijn een team

Een aangename sfeer op de werkvloer straalt ook naar buiten toe. Onze werknemers zijn niet enkel goed in hun vak, ze zijn ook aangename mensen in de omgang. Als zaak vinden we het enorm belangrijk dat de band tussen het team goed zit en dit kan je ook meteen voelen wanneer je onze winkel binnenstapt.

Geen verkoopspraatjes

Iedereen bij ons zal al het mogelijke doen om de klant goed verder te helpen. Hierdoor verkopen we niet enkel onderdelen maar staan we onze klant bij met raad waar het kan. Door dat we verschillende onderdelen in eigen huis reviseren hebben we ook veel kennis en dit kunnen we dan ook gebruiken om onze klanten beter te helpen.

Onze werkkrachten

Dirk Philibert

Jules Philibert

Tim Cools

Raf Bijlemans

Jelle Moortgat

Mailin Patterson

Historie

Onze werkplaats

Wij proberen alles zo netjes mogelijk maar ook authentiek te laten aanvoelen, we hebben tenslotte ook een werkplaats. Wij beschikken over een grote ruimte, zowel in de winkel, als in het werkhuis als in de stockruimtes. Altijd al eens benieuwd geweest hoe het er achter de schermen uitziet?

Philibert-bv-7-2
Philibert-bv-8-2
Philibert-bv-28
Philibert-bv-19

Neem contact op

Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingsuren, telefonisch, per mail of bij ons op de winkel!