Diesel

Wij testen en reviseren diesel-verstuivers en -pompen. Rijdt u met een dieselwagen en ondervindt u problemen? Dan bent u bij ons aan het goede adres met uw diesel-onderdelen. Wij kunnen u volgende services aanbieden:

Constante reiniging

Tijdens het testen van de injectoren worden deze tegelijk gereinigd.

Makkelijk controleerbaar

Om defecte injectoren te voorkomen is er de optie om deze vooraf uiteen te haken en te kijken of er al dat niet metaal restanten aanwezig zijn. Deze restanten kunnen wijzen op een defecte pomp. Bovendien vermijd je zo problemen bij het plaatsen van nieuwe injectoren.

Wat gebeurt er bij het testen?

De te testen verstuiver/ pomp wordt in de testbank ingespannen, waarna er een testprogramma volgt. De geteste waardes worden vergeleken met de fabriekswaardes. Hierdoor weten wij of de verstuiver/ pomp kapot is. Tijdens de testen worden de verstuiver/ pomp automatisch gereinigd. De uiteindelijke testresultaten worden altijd afgedrukt en meegegeven met u.

Lieve Minne


Kristine Van den Bulck


Domien Van Rompaey


Knud Van Hove


"Zeer behulpzaam en vriendelijke bediening!"
"Ik vind er alle onderdelen van auto's."
"Steeds behulpzaam, vriendelijke bediening!"
"Fantastische service en zeer vriendelijk personeel. Heb je een vraag zullen ze hun stinkende best doen om je te helpen!"

Wat gebeurt er bij het reviseren?

Hier vervangen we de essentiële onderdelen, zodat de kwaliteit vergelijkbaar is met een nieuw origineel product. Hierdoor heb jij als klant een kwalitatief hoogstaand product, voor een goede prijs.

Neem contact op

Ondervindt u enige problemen tijdens het rijden met uw dieselwagen, en weet u niet goed wat doen, misschien dat wij u kunnen helpen met het testen en eventueel reviseren van uw diesel-verstuiver of -pomp. Bel ons voor meer informatie!