Alternator & starter

Wij werken met een ruilsysteem in verband met starters en alternatoren. Bij hedendaagse wagens worden starters zowel als alternators overmatig belast. Voornamelijk starters met het start-stop systeem en alternators met een hoog vermogen. De kwaliteit van deze onderdelen is de laatste 10 jaar sterk verbeterd maar door bovengenoemde redenen/belastingen gaan deze toch geregeld stuk. Wij bieden hiervoor volgende service aan:

Philibert-bv-22

Jarenlange ervaring

Met starters en alternatoren is ons bedrijf ooit gestart, dit maakt dat wij in deze categorie veel ervaring hebben zowel met nieuwe wagens als old-timers. En dit zowel voor auto’s, vrachtwagens, industriële motoren, landbouw en machines. Van de kleinste tot de grootste.

Grote voorraad

Wij hebben door ons ruilsysteem dat we door de jaren hebben opgebouwd een grote voorraad starters en alternatoren in huis.

Wat betekent het ruilsysteem?

Dit wilt zeggen als u starter of alternator stuk is en je komt bij ons een ruilstarter of alternator halen, dan moet de oude bij ons achter gelaten worden. Omdat deze dan weer wordt gebruikt om te reviseren voor een volgende klant.

Philibert-bv-23
Lieve Minne


Christoph Soetewey


Rudy Janssens


Eddy Vercammen


"Zeer behulpzaam en vriendelijke bediening!"
"Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel 👌"
"Zeer vriendelijke mensen ik ben direct en snel geholpen."
"Hier kan je alle autoonderdelen kopen."
Philibert-bv-21

Wat is reviseren?

Hierbij worden alle kapotte en slijtage onderdelen vervangen aan de starter of alternator, zodat de kwaliteit gelijk is aan een nieuwe. Maar door deze revisie wordt het milieu veel minder belast, en tegelijkertijd is het zelfs goed voor u portemonnee.

Neem contact op

Bel zeker naar ons voor eventuele verdere uitleg en vragen!